APRIL: WORKSHOP MED UGLYCUTE
2-4 april 2003 är det workshop i Gaffelverkstans projektateljé. Designgruppen Uglycute kommer att leda en workshop där 18 konstnärer, formgivare och konstelever är deltagare.
Uglycute är en designgrupp som arbetar med inredning, formgivning, hantverk, föreläsningar och workshops. Titta gärna på deras hemsida www.uglycute.com.
Under helgen den 5-6 april 2003 kl 12-15 blir det sedan utställning med deltagarnas arbeten. Välkomna!
Arrangörer: Alva-projektet, Af Kultur, Konst Gävleborg och Bollnäs Folkhögskola.

MAJ: RAPPORTERING/TEXTILTRYCK
23-25 maj 2003 blir det en internkurs i textiltryck / rapportering med Christina Qvick. Kursen hålls i Gaffels verkstad på Vävaren.

AUGUSTI BRONSGJUTERIKURS
18-29 augusti 2003 ordnas en bronsgjuterikurs. Den kommer att hållas i Forsbacka bruk utanför Gävle dom två sista veckorna i augusti.
Målgrupp: Yrkesverksamma konstnärer inskrivna vid Af kultur För information om kursen, kontakta kursansvarig Katarina Jönsson, Tel. 070 - 224 00 64, 

SEPTEMBER: BETONGKURS
1-12 september 2003 kommer det att bli en betongkurs. Kursen hållas av Kerstin Hedström som skall gå igenom betongens historia, materialkunskap, formtillverkning, gjutning och skulptering mm.

DECEMBER: SCREENTRYCK (grundkurs)
8-10 december blir det en internkurs i screentryck på papper med Pamela Törn Skoglund. Kursen hålls i Gaffels verkstad på Vävaren.